Wednesday, October 5, 2011

Nuolaidos vaistams ir maisto papildams

Visos vaistinės atnaujino savo leidinukus (kaip ir kiekvieną mėnesį), tačiau aš tik šį mėnesį juos atidžiai peržiūrėjau. Mane aplankė deja vu jausmas. Prekės Litfarmos, N vaistinės ir Gintarinės vaistinės leidiniuose labai jau panašios. Ką tai galėtų reikšti? Vienas savininkas ar vaistų tiekėjai taip dirba?
Visose paminėtose vaistinėse Eucerin kosmetikai 25 proc. nuolaida, Teddy kramtomiems vitaminams taip pat 25 proc. nuolaida, Traubezucker gliukozei 25 proc. nuolaida, daug imunitetą stprinančių preparatų ir t.t.
Dar labai smagi akcija vyksta visose 3 paminėtose vaistinėse: visą spalio mėnesį atnešus seną Avent buteliuką, naują bet kokios talpos Avent buteliuką galima įsigyti su 40 proc. nuolaida.
Gal kam padės -  Litfarmos vaistinėje spalio mėnesį Sebamed Baby švelnus prausiklis 200ml parduodamas už pusę kainos 13,97lt (buvo 27,93).

Man reikėjo žuvų taukų "Auksinės žuvelė", kurie šiaip kainuoja virš 56lt už sirupo buteliuką, tai labai apsidžiaugiau, kad Šeimos vaistinėje galėsiu juos įsigyti su 25 proc. nuolaida. Šioje vaistinėje tokia pat nuolaida taikoma ir Marsiečių vitaminams.

No comments:

Post a Comment