Thursday, December 29, 2011

Kotrynos grupės parduotuvių nuolaidos žaislams - liko tik 2 dienos

Iki gruodžio 31 d. parduotuvėse laukia super pasiūlymai!

ZIBITS. "Zibits" robotukai 2 už 1 kainą (perkant bet kurį "Zibits" robotuką, antras tik už 0,01 Lt). Rasite tik "Baby city" (Vilnius, Klaipėda) parduotuvėse.


ZOOBLES. Perkant "Gimtadienio" arba "Mamos ir vaikai" rinkinį, bet kuris "Zoobles single pack" tik už 0,01 Lt (reguliari kaina 24,99 Lt). Rasite visose "Baby city", "Vaikų miestas", "Cipollino" ir "Kotryna" parduotuvėse.


BAKUGAN. Visi "Bakugan" 2 už 1 kainą. Perkant bet kurį "Bakugan", antras "Bakugan" (už tokią pačią arba mažesnę kainą) kainuos tik 0,01 Lt. Rasite visose "Baby city", "Vaikų miestas", "Cipollino" ir "Kotryna" (išskyrus Vilniaus) parduotuvėse.

BIZU. Perkant "Bizu stiliaus studiją" arba "Bizu gift pack", bet kuris "2 pack" už 9,99 (reguliari kaina 19,99 Lt) arba "4 pack" už 19,99 Lt (reguliari kaina 32,99 Lt). O perkant "2 pack" arba "4 pack" - laukia staigmena! Rasite visose "Baby city", "Vaikų miestas", "Cipollino" ir "Kotryna" parduotuvėse.

LIV. Perkant SPA rinkinį - SPA lėlė tik už 29,99 Lt (reguliari kaina 59,99 Lt). O perkant SPA arba šokančią lėlę perukas tik už 0,01 Lt (reguliari kaina 16,99 Lt). Rasite visose "Baby city", "Vaikų miestas", "Cipollino" ir "Kotryna" parduotuvėse.

MOON DOUGH ir MOON SAND visam asortimentui -50%. Rasite visose "Baby city", "Vaikų miestas", "Cipollino" ir "Kotryna" parduotuvėse.

TECH DECK ir FLICK TRIX 2 už 1 kainą. Perkant bet kurį "Tech deck" arba "Flick trix" antra tokia pati prekė (arba kita už tokią pačią kainą arba mažesnę kainą) tik 0,01 Lt. Rasite tik "Baby city" (Vilnius, Klaipėda) parduotuvėse.

No comments:

Post a Comment